Café Theater Festival

Publieks- en festivalprijzen

Info over

Publieks- en festivalprijzen

Het CTF is een springplank voor nieuwe makers. In dat kader worden er aan het einde van het festival verschillende prijzen uitgereikt.

Speelplekken
Culturele partners zoals Buitenkunst, Midzomergracht Festival, Compagnietheater, Amsterdam Fringe Festival, SonsbeekTheaterAvenue en Reuring Festival geven speelplekken weg aan hun favoriete artiesten.

CTF-Publieksprijs
Bij elke voorstelling kun je stemmen voor de CTF-Publieksprijs via de scheurkaarten in de cafés. De winnaar krijgt speelplekken en carrière-coaching. Jij bepaalt!

CTF-Juryprijs
Tijdens het festival selecteert de CTF-jury artiesten die hun café het beste weten te bespelen en die de grootste potentie laten zien als aanstormend talent. De uiteindelijke prijswinnaar wint speelplekken en coaching.

De vakjury bestaat uit: Caspar Nieuwenhuis (artistiek directeur Likeminds), Marijke Schaap (zakelijk leider De Tekstsmederij), Heske van den Ende (producent ViaRudolphi), Niels van der Steen (choreograaf bij o.a. Dox/ISH) en Marc Maris (Stichting Jonge Harten).

Je bent van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. We zien je zondagavond om 22:00 uur in het festivalhart!