Info over

Theatrale maaltijden

Als je toch moet eten, dan eet je toch in festivalstijl? Bij Shakespeare aan de Spies, Aria’s aan Tafel en onze Brakke Ballade Lunches schotelen we je tijdens je maaltijd een feestelijke extra voorstelling voor. Schuif vrijdag tot en met zondag aan bij onze doorlopende shows. Je kunt naar eigen wens korter of langer genieten van een maaltijd die niet alleen de smaakpapillen, maar ook de ogen en de oren prikkelt.

vrijdag 3 maart: Shakespeare aan de spies

Als iemand zijn personages goed heeft laten eten, dan was het wel William Shakespeare. Onder begeleiding van prachtige teksten eten en drinken de personages er op los. Deze beleving willen wij ons publiek niet onthouden! Geniet daarom op vrijdagavond van de magische combinatie van eten, drinken en prachtige teksten live gespeeld door Malou van Sluis en Alex van Bergen. Deze acteurs zijn allesbehalve nieuw op het Café Theater Festival; in 2012 wonnen zij met hun voorstelling ‘Voor wie er nog te vrezen valt’ de juryprijzen voor meest veelbelovende voorstelling én voor beste voorstelling. Sindsdien maakte zij vele succesvolle voorstellingen onder de naam ‘Als De Beren Komen’, onder andere voor het Nederlands Theaterfestival.

Aanschuiven tussen 19:00 – 20:30 uur (lopend buffet)
Festivalhart Venue, Varkenmarkt 16, Utrecht
Prijs: €15,- excl. drankjes (aan de deur €17,50)
ONLINE VOORVERKOOP IS UITVERKOCHT

zaterdag 4 maart: Aria’s aan Tafel

Wat is er nou mooier dan een prachtige aria? Een aria tijdens het eten! Op zaterdagavond maken wij in Venue je maaltijd extra bijzonder met de prachtigste aria’s uitgevoerd door sopraan Naomi van Horen. Laat je maaltijd verrijken door de heerlijke klanken die je bord opfleuren.

Aanschuiven tussen 19:00 – 20:30 uur (lopend buffet)
Festivalhart Venue, Varkenmarkt 16, Utrecht
Prijs: €15,- excl. drankjes (aan de deur €17,50)
Tickets

4 & 5 maart: Brakke Ballade Lunch
Kom op zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 – 14:30 uur luisteren naar prachtige liederen onder het genot van een heerlijke à la carte lunch. Reserveren is niet nodig!
Festivalhart Venue, Varkenmarkt 16, Utrecht
Prijs: À la carte

Zaterdag 4 maart: Timo de Jong schrijft en speelt popliedjes, met invloeden uit de folk en countrymuziek. Liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Timo staat met z’n ene been in de muziek van verleden en de ander ferm in het nu. In 2016 heeft bracht hij twee albums uit en speelde hij op meer dan 120 plekken in Nederland.
Zondag 5 maart: Rhythm & Bluetts is een muzikaal duo dat bestaat uit Millie en Jeske. Zij zijn in het park begonnen met spelen onder het genot van de zon, biertjes en parkpicknicks. Inmiddels is dit uitgegroeid tot optredens op diverse festivals en evenementen. Tijdens de Brakke Ballade Lunch van het CTF spelen zij fijne klassiekers uit de geschiedenis van de rhythm & blues, soul en rock.