Info over

Praktische info

Het Café Theater Festival (CTF) vindt plaats op 3, 4 en 5 maart in 27 cafés in Utrecht. Het CTF is er voor iedereen, daarom betaal je geen entree. We werken volgens het pay what you want principe. Je kunt na elke voorstelling een donatie in de hoed doen of Stamgast (“vriend”) van het festival worden.

Klik hier voor het blokkenschema 

Drukte in de cafés
We raden je aan om 15 tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. De cafédeuren sluiten bij een maximaal aantal bezoekers. Zo houden we het veilig en gezellig en kun je het beste genieten van de voorstellingen.

Café Theater Festival app
Download de Café Theater Festival app in de Store (iOS & Android) en bekijk het programma en blokkenschema op je mobiel. In de app sla je eenvoudig je favorieten op en kun je kijken in welk café er nog plek is.

Doe een donatie in de hoed
Na iedere voorstelling gaan onze theatermakers rond met de hoed. Heb je gelachen, genoten of was je ontroerd? Doneer wat jij het waard vindt! Met je bijdrage steun je de theatermakers én het CTF.

Nieuw! Nu ook voor het hele gezin Dit jaar is het programma uitgebreid met twee familievoorstellingen: YALLA YALLA (6+) en Smelt (8+). Kom je deze voorstellingen met kinderen bezoeken? Voorkom teleurstellingen en kom ruim op tijd. Vol is helaas echt vol.

Try-outs
Alvast opwarmen voor het weekend? Kom dan op maandag 27, dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart kijken naar try-outs van de voorstellingen. Binnenkort verschijnen de speeltijden en locaties op de site.

Stamgastacties
Een aantal deelnemende cafés pakt speciaal uit voor onze Stamgasten! Neem je pas mee en scoor de volgende kortingen:

  • Café van Velsen: €1,- korting op de eerste twee De Leckere biertjes
  • Hofman Café: een Hofman burger voor €7,50
  • StayOkay: 15% korting op drankjes – gebruik het codewoord Theater Festival (de hele maand maart!)
  • Broers: een pasta carbonara of pasta pesto voor €9,50
  • Café Rex: een fluitje voor €1,80 (i.p.v. €2,20)
  • Stathe: een CTF-burger met een Gulden Craen biertje voor €8,50