Info over

Praktische info

Het Café Theater Festival (CTF) vindt plaats op 1 t/m 4 maart 2018 in 28 cafés in Utrecht. Het CTF is er voor iedereen, daarom betaal je geen entree. We werken volgens het pay what you want principe. Je kunt na elke voorstelling een donatie in de hoed doen of Stamgast (“vriend”) van het festival worden.

Drukte in de cafés
Verzeker jezelf van een plekje in de cafés door 15 tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Bij een maximaal aantal bezoekers sluiten de cafédeuren.

Café Theater Festival-app
Download de Café Theater Festival-app (iOS & Android) en bekijk het programma op je mobiel. In de app sla je je favoriete voorstellingen op en zie je bovendien bij per speeltijd bij welke cafés nog plek is.

Doe een donatie in de hoed
Hebben de artiesten jou laten lachen, was je ontroerd of heb je genoten? Doe een donatie in de hoed! Met je bijdrage steun je zowel de artiesten als het CTF.

Familietheater
Het CTF is voor jong en oud! Dit jaar hebben we drie familievoorstellingen in het programma in Stathe, Camping Ganspoort en Venue. Kom je de voorstellingen met kinderen bezoeken? Voorkom teleurstellingen en kom ruim op tijd. Vol is helaas echt vol.

Stamgastenacties
Als Stamgast krijg je tijdens het festival korting bij een aantal cafés op drank of diner als je je Stamgastenpolsbandje draagt. Je kunt het bandje op vertoon van je Stamgastenpas ophalen bij de locatiemanager in elk deelnemend café. Kijk op de voorstellingspagina’s welke cafés korting geven.

Randprogramma
Als je dit weekend je ogen goed openhoudt, vind je op de route tussen de cafés onze Walkin’ Bars. Oefen op stevige kroegpraat in onze Bruine Kroeg, dans de flamenco bij de Spaanse Wijnbar of steel de show in de Hipsterbar. Met dank aan K.F. Hein Fonds.