Café Theater Festival

Over CTF Tilburg

Info over

Over CTF Tilburg

Welkom op de eerste editie van Café Theater Festival Tilburg! We hebben een behoorlijke tijd naar dit moment toegewerkt: wat een feestje dat we dit nu ein-de-lijk met jou, onze bezoeker, mogen delen.

Tilburg kent een rijke culturele sector: een breed aanbod van kunstonderwijs, theaterhuizen, podia, musea en festivals. Deze stad maakt indruk, soms op internationaal niveau, met grote namen, zoals Poppodium 013, museum De Pont, Woo Hah! en Festival Mundial. Maar een locatietheaterfestival zoals het Café Theater Festival was er nog niet.

 

Wij vullen dat gat op!

Het CTF brengt theater naar de publieke ruimte van het café. Er is geen vierde wand; de bezoekers maken onderdeel uit van de voorstelling, staan er middenin en het café is het decor. Bovendien laten de theatermakers zich inspireren door Tilburg en ontstaan er verhalen waar een breed publiek zich in herkent.

We zetten Tilburg op z’n kop met 8 aanstormende theater- en dansgroepen die hun café tot podium maken. Op de website, in de app of in het programmaboekje (verkrijgbaar bij alle deelnemende cafés) vind je alle informatie over de makers, locaties, voorstellingen en speeltijden: veel plezier met het uitstippelen van jouw eigen route. Proost!