1 mei 2018

5 Vacatures bij het CTF!

Het Café Theater Festival zoekt teamleden: Medewerkers Programma, Marketing & Communicatie, Productie, Zakelijk (werkervaringsplekken) + Locatieproducent (freelance). 

Wie?
Met de kroeg als podium is het Café Theater Festival (CTF) een begrip in het Utrechtse stadsleven. Het festival biedt een afspiegeling van actuele onderwerpen die leven onder een nieuwe generatie theatermakers, gevangen in 28 eigentijdse voorstellingen. Voor zo’n 18.000 bezoekers per jaar is het festival een unieke gelegenheid om theater te zien in de informele sfeer van de kroeg. Voor even is de Utrechtse binnenstad het toneel van allerlei verrassende en energieke vormen van theater in de publieke ruimte. Het CTF Utrecht vindt plaats op 7 t/m 10 maart. Door het jaar heen presenteert het CTF zichzelf tijdens diverse evenementen als de Nieuwjaarsduik en het Uitfeest.

Het CTF Utrecht wordt georganiseerd door een team van 15 jonge, gedreven organisatoren; deels freelance functies, deels vrijwillige werkervaringsplekken. Sinds 2018 vindt het Café Theater Festival ook plaats in Tilburg en Zwolle. Deze festivals worden door een aparte projectgroep georganiseerd.

Wat?
Wij zijn per direct op zoek naar een aantal nieuwe teamleden. Drie functies zijn werkervaringsplekken met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en het uitproberen van eigen ideeën. Je ontvangt een kleine vergoeding na afronding van het festival. Voor de functie Locatieproducent is een freelance projectvergoeding beschikbaar. We moedigen kandidaten met een cultureel diverse achtergrond aan te solliciteren.

Klik op de functietitel voor meer informatie.

Locatieproducent (freelance)

Als Locatieproducent ben je verantwoordelijk voor de werving en productie van het Café Theater Festival in de cafés. Hierin word je ondersteund door twee productiemedewerkers (werkervaringsplekken), die je samen met de festivalcoördinator begeleidt in hun werkzaamheden en ontwikkeling. Meer info.

Productiemedewerker (werkervaringsplek)

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met de horecagelegenheden. Je bent de verbindende factor tussen de café-eigenaren, theatergroepen en de organisatie van het CTF. Daarnaast ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vrijwilligerscoördinatie. Meer info.

Medewerker Marketing & Communicatie (werkervaringsplek)

Als medewerker Marketing & Communicatie houd je je bezig met het ontwikkelen en schrijven van content voor de website, nieuwsbrief en social media. Je denkt mee over een campagne met bijbehorende (landelijke) uitingen voor het CTF 2019. Je stuurt tijdens het festival een social mediateam aan van vrijwilligers. Meer info.

– Programmamedewerker (werkervaringsplek)

Als Programmamedewerker leer je onder meer hoe een programmering-proces eruit ziet, bouw je aan een inhoudelijke visie op het gebied van locatietheater, ontwikkel je je dramaturgische vaardigheden en ontplooi je jouw organisatietalent. Je bouwt een netwerk op van ambitieuze theater- en dansmakers. De combinatie van programmeerwerkzaamheden en coaching van artiesten maakt dit tot een unieke leerfunctie. Meer info. 

Medewerker Zakelijk (werkervaringsplek)

Als Medewerker Zakelijk ondersteun je bij het indienen van fondsaanvragen, bij administratieve taken zoals het opstellen van overeenkomsten en ga je mee naar zakelijke afspraken. Je helpt bij werkzaamheden zoals advertentiewerving en het werven van jaarlijkse donateurs. Meer info.