Info over

Stamgasten

Als Stamgast zie je meer!

Als Stamgast van het CTF ben je onze dikste vriend, onze trouwste fan, onze grootste supporter. Je geeft het CTF een financieel en moreel steuntje in de rug en in ruil daarvoor krijg je niet alleen heel veel dank. Als Stamgast zie je méér:

  • Op vertoon van je unieke Stamgastenpas kan je last-minute naar voorstellingen in Stadsschouwburg Utrecht voor slechts €10,-
  • Op vertoon van je Stamgastenpas krijg je elke laatste dinsdag van de maand tijdens het laatste slot (aanvang ca. 21.15) €2,- korting op je filmticket bij Filmtheater ’t Hoogt
  • In de Stamgastennieuwsbrief worden de laatste festivalnieuwtjes en culturele tips met je gedeeld en word je op de hoogte gehouden van speciale Stamgastacties

Je kunt zelf kiezen met welk bedrag je het festival wilt steunen. Je kunt al Stamgast worden vanaf € 10,-.

Wist je dat Stichting Cafetheaterfestival de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift 150% aftrekbaar.

* Het bedrag dat je gekozen hebt, kan na de eerste afschrijving gewijzigd worden door een e-mail te sturen naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl.

Lees hier de algemene voorwaarden voor Stamgsten: Voorwaarden en opzeggen – Stamgasten CTF 2017

Wat doen we met jouw bijdrage?
Het CTF zet zich in om de kloof tussen theater en de maatschappij te verkleinen. Door op een toegankelijke manier divers theater aan te bieden in sfeervolle cafés in de binnenstad van Utrecht brengen we theater naar de mens toe. Bovendien vormt het CTF een springplank voor talentvolle theatermakers, talentontwikkeling speelt dan ook een grote rol. Dankzij jouw gift kunnen wij ons nóg meer inzetten om deze tweeledige doelstelling te realiseren.

Benieuwd wie onze Stamgasten zijn? Lees hier de interviews met Stamgasten Julia, Jonathan en Tineke en kom erachter waarom zij het CTF steunen.

Vragen over het Stamgastschap? Stuur dan een mailtje naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl