Info over

Stamgasten

Het Café Theater Festival is voortdurend in ontwikkeling. Afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in de kwaliteit en professionalisering van het festival. En dat werpt zijn vruchten af! Zo is de Café Theater Fabriek ontstaan, een onderzoeksplatform waar theatermakers en –professionals zich kunnen ontwikkelen op het gebied van podiumkunsten in de publieke ruimte. Het Café Theater Festival creëert niet alleen een theatrale ontmoetingsplek, maar ook een ontwikkelplek voor makers in de publieke ruimte. We bouwen mee aan een nieuwe theaterbeweging waarin theater overal en voor iedereen plaats kan vinden. Onze passie voor dit festival is enorm en de ambities zijn groot. Een vaste groep donateurs, onze Stamgasten, draagt bij aan onze ambities door middel van een jaarlijkse gift aan het festival. Wij blijven graag in ontwikkeling, en de giften van onze Stamgasten maken dit mede mogelijk! Met de giften zorgen wij o.a. voor:

  • Reële productiebudgetten voor onze makers
  • Fatsoenlijke vergoedingen voor onze freelancers
  • Een coachingsbudget voor onze werkervaringsplekken
  • Catering tijdens het festival voor onze makers, medewerkers en vrijwilligers
  • Programmaboeken voor onze bezoekers
  • De ontwikkeling van de Café Theater Fabriek
  • Huur van ons kantoor in Theaterhuis de Berenkuil

Wil jij ook graag een steentje bijdragen aan ons festival zodat onze makers, medewerkers en vrijwilligers ervoor kunnen zorgen dat er elk jaar weer een fantastisch nieuwe festivaleditie plaatsvindt? Word dan Stamgast!

Als dank ontvang je onze Stamgastennieuwsbrief waarmee je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen én speciale acties voor onze Stamgasten. Vanaf een bijdrage van €25 krijg je daarnaast korting bij verschillende culturele samenwerkingspartners. Bekijk hier de huidige acties.

Wist je dat Stichting Cafetheaterfestival de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift 150% aftrekbaar.

    NB: Minimaal € 10

*De incasso’s worden eenmaal per jaar gedaan in de periode maart-april-mei. Het bedrag dat je gekozen hebt, kan na de eerste afschrijving gewijzigd worden door een e-mail te sturen naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl.

Lees de Voorwaarden en opzeggen – Stamgasten CTF 2019.