Wat?

Het Kleine Leed

Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

– Muzikale tragikomedie – 

“Ik ben vijftien centimeter en zij zijn met zes miljard.” Een kijkje in het stressvolle leven van de kabouter. Moedeloos en overwerkt trekken twee kaboutervrienden zich terug in hun dorpscafé. Daar laven ze zich aan het kabouterbier en gaan ze kapot aan twijfel en onzekerheid. Met woorden en muziek proberen ze zichzelf, elkaar en de rest van de kaboutergemeenschap er van te overtuigen dat ze – hoe klein zijzelf en hun daden ook zijn – moeten blijven strijden voor hun voortbestaan.

Het Kleine Leed is een muzikale voorstelling over het spanningsveld tussen handelen en opgeven en je klein voelen in een grote, onoverzichtelijke wereld.

Waar?

Café Voortuin

Op de gezellige Voorstraat vind je Café Voortuin. Direct grenzend aan de Neude, maar zonder massaal terras en in een ontspannen huiskamersfeer. Kom borrelen na een lange dag, of stop tussen de middag voor een kop thee met een tosti. Heb je ’s avonds niet genoeg aan de vele borrelhapjes? Neem dan zelf je eten mee!

Try-out voorstelling: dinsdag 20 februari om 20:30 uur.

 

 • facebook
 • website
 • Google Maps
 • Wie?

  Steef Verheijen en Enzo Coenen

  Steef Verheijen en Enzo Coenen studeerden in 2017 af aan de ArtEZ Toneelschool. Samen speelden ze o.a. in voorstellingen als First Contact (Toneelgroep Oostpool), Lord of the Flies (NTJong) en hun afstudeervoorstelling NOACH. Met hun liefde voor taal en muziek en hun kritische blik op de maatschappij heeft dit duo een sterk hart. Open en eerlijk, humorvol en met zelfspot geven zij hun gedachten en ideeën vorm.

  spel, concept, tekst Steef Verheijen, Enzo Coenen coaching Kasper Tarenskeen fotografie, pr-beeld Doron Tempert

 • facebook
 • instagram