Café Theater Festival

Festivalhart

Info over

Festivalhart

Locatie festivalhart
Venue – Varkenmarkt 16

Openingstijden
Donderdag: 18:00 – 01:00
Vrijdag: 17:00 – 04:00
Zaterdag: 12:00 – 04:00
Zondag: 12:00 – 04:00

Staat van het Café
Het Café Theater Festival begint pas als de Staat van het Café is uitgesproken! Ieder jaar vragen we kunstenaars op geheel eigen wijze, middels muziek en tekst ‘de betekenis van het Café’ te bekijken. Dit jaar wordt dat gedaan door theatermaakster en CTF-veteraan Inge Wannet, die op geheel eigen wijze het café tot leven zal wekken.

Donderdag: 18:30 – 19:00
Vrijdag: 17:15 – 17:45 

Afterparty’s
Dans na de voorstellingen en prijsuitreiking op de tunes van verschillende dj’s. Met op vrijdag: DJ Papa Joe en Dj Splinter en op zondag: DJ. Einzelmaennchen en DJ Banana For Scale

Op zaterdagavond tussen 23:00 en 24:00 wordt het dak van de Venue afgeblazen door achtkoppige bigband De Baron, die vorig jaar nog met hun voorstelling in Stathe stonden. Verwacht gierend koper, blaffende drums en vlijmscherpe taal om een CTF-waardig feestje te beginnen.

Vrijdag, zaterdag en zondag: 23:00 – 04:00 

Slotprogramma CTF 2018
Voorafgaand aan de CTF-prijsuitreiking op zondagavond kun je genieten van een explosief, interdisciplinair concert

20:45 Theatraal Concert Cassandra Onck
22:00 Prijsuitreiking

Cassandra Onck – Ik ben een interface
Op de melodieën van nieuw geschreven elektronische muziek gaan we dwars door het oerwoud van draden, synthesizers en beamers om uiteindelijk uit te komen bij de mens zelf. Tijdens Ik ben een interface vervagen de grenzen tussen mens, technologie, theater en concert. De mens als maker en gebruiker van de moderne technologie.

concept, (song)teksten, muziek, performance Cassandra Onck muziek, performance Florian Knapp performance Mauro Casarini, Kira Kool, Nikki Vos interaction design Merel Raven coaching, eindregie Jeek ten Velden choreografie advies Elodie Emilisa foto Mauro Casarini

Toiletgeheimen
Ook in het kleinste kamertje van ons festivalhart is een hoop te beleven! Schrijvers Edna Azulay en Lila Payens delen daar hun en uw toiletgeheimen. Kom luisteren naar de geheimen van anderen, of deel je eigen toiletgeheimen.