Info over

Stamgastenpas

Als Stamgast zie je meer! Als dank voor jouw steun en bijdrage aan het Café Theater Festival ontvang je als vriend van het festival een Stamgastenpas (bij een bijdrage van minimaal €25,-). Met deze pas kan je in het culturele seizoen 2017-2018 gebruikmaken van speciale Stamgastacties, aangeboden door onze samenwerkingspartners. Nog geen Stamgast? Schrijf je in via onze website en ontvang de Stamgastenpas op je deurmat.

Voor €10,- naar Vloeken in de Kerk op 10 juni

Op vertoon van je Stamgastenpas met max. twee personen voor 10 euro naar de theatrale diensten van gezelschap Vloeken in de Kerk. De eerstvolgende voorstelling is op 10 juni in de Geertekerk in Utrecht. Koop hier je tickets en voer bij de kortingscode STAMGAST in (ticketing loop via Theater Kikker). Neem op de dag zelf je Stamgastenpas mee!

INSTANT HAPPINESS – we willen het en we willen het nu!
Geluk is de heilige graal, maar wat ís het eigenlijk en waar vinden we het? En moeten we wel blij zijn met onze obsessie met geluk? In het vierluik ‘Op zoek naar geluk’ duikt Vloeken in de Kerk de traditie in, op zoek naar helende antwoorden van oude leermeesters.

In deel #2 slaan de filosofische theorieën je om de oren, met als centrale vraag: helpen ze ons in de hartstochtelijke zoektocht naar modern geluk?

Performers: Alinde HoeksmaDesiree van HaarenFloor RolfGlenn MarkesteynRenée Coralie van BeekSarah van der VlerkSiebe Palmen
Eindregie: Audrey Bolder

Voor €10,- naar de Stadsschouwburg Utrecht

Komend cultureel seizoen selecteert de Stadsschouwburg speciaal voor jou voorstellingen waar jij mét introducee voor €10,- naar toe mag. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten voor de kortingscode en de geselecteerde voorstellingen.

Dinsdagavond Stamgastenavond in Filmtheater ’t Hoogt

’t Hoogt vertoont films die er toe doen en is gevestigd in een zevental met elkaar verbonden historische panden in het centrum van Utrecht. Vanaf 1 september 2017 t/m 31 augustus 2018 mag jij als Stamgast elke dinsdagavond met €2,- korting naar de film! Koop je kaartje aan de kassa, op vertoon van de Stamgastenpas. Kijk voor het actuele programma op www.hoogt.nl.

Met korting naar Theater Kikker

Theater Kikker is hét podium waar makers centraal staan, een podium voor nieuwsgierige theater- en dansliefhebbers. Ook hier kan je op vertoon van je Stamgastenpas met max. twee personen voor 10 euro naar geselecteerde voorstellingen. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten voor de kortingscode en de geselecteerde voorstellingen.

 

Lees ook de algemene voorwaarden en de actievoorwaarden.

Geen pas ontvangen? Stuur een mailtje naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl.