Info over

Stamgastenpas

Als Stamgast zie je meer! Als dank voor jouw steun en bijdrage aan het Café Theater Festival ontvang je als vriend van het festival een Stamgastenpas. Met deze pas kan je in het culturele seizoen 2017-2018 gebruikmaken van speciale Stamgastacties, aangeboden door onze samenwerkingspartners.

Nog geen Stamgast? Je wordt al Stamgast vanaf een tientje! Schrijf je in via onze website en ontvang de Stamgastenpas op je deurmat.

 Voor €10,- naar de Stadsschouwburg Utrecht

Komend cultureel seizoen selecteert de Stadsschouwburg speciaal voor jou voorstellingen waar jij mét introducee voor €10,- naar toe mag. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten voor de kortingscode en de geselecteerde voorstellingen.

Dinsdagavond Stamgastenavond in Filmtheater ’t Hoogt

’t Hoogt vertoont films die er toe doen en is gevestigd in een zevental met elkaar verbonden historische panden in het centrum van Utrecht. Vanaf 1 september 2017 t/m 31 augustus 2018 mag jij als Stamgast elke dinsdagavond met €2,- korting naar de film! Koop je kaartje aan de kassa, op vertoon van de Stamgastenpas. Kijk voor het actuele programma op www.hoogt.nl.

Met korting naar Theater Kikker

Theater Kikker is hét podium waar makers centraal staan, een podium voor nieuwsgierige theater- en dansliefhebbers. Ook hier kan je op vertoon van je Stamgastenpas met korting naar geselecteerde voorstellingen. Houd onze nieuwsbrief, website en social media in de gaten voor welke voorstellingen dit zijn.

Lees ook de algemene voorwaarden en de actievoorwaarden.

Ben je Stamgast en heb je geen pas ontvangen? Stuur een mailtje naar stamgasten@cafetheaterfestival.nl.